Wolff Management Consultancy

Succesvolle Bijeenkomsten

Mijn missie? Ik zorg voor betere bijeenkomsten. Leuker is vaak beter.

Mijn visie? Ik wil mensen wakker schudden, laten nadenken en zin laten krijgen in actie. Denk zelf en doe iets.

Mijn strategie? Ik doe dat door echt nieuwsgierig te zijn, vragen te stellen en andere perspectieven te introduceren. Met voorbeelden van mogelijke oplossingen. Mijn tip: introduceer een Vrijdag Verwonderdag.

Mijn vak is regisseur van effectieve bijeenkomsten. Ik heb in dat vak inmiddels mijn 10.000 uren gemaakt, de norm voor een topsporter.

Wat doe ik nog meer? Ik ben steeds vaker sparringpartner voor beslissers (individueel of als MT) met dilemma’s. Over beleid en strategie, onrust, onenigheid en meer. In de vorm van gesprekken van twee uren of een dag(deel) wandelen in Ommen met een eenvoudige doch voedzame lunch. Met bedrijven doe ik ook veel strategiesessies in Veenhuizen (Dr.). Vanuit het label Bureau voor (persoonlijke en/of gezamenlijke) Ontdekkingsreizen.

Mijn talenten zijn katalysator (van niets iets helpen maken of iets dat vastzit losmaken) en verbinder (in de inhoud en mensen met bruikbare kennis, attitude of ervaring). Met de bril van een verzamelaar: overzicht en ordening.

Meer info? Zie mijn LinkedIn profiel:

https://www.linkedin.com/in/janwillemwolff?trk=nav_responsive_tab_profile

Of neem contact op: info@janwillemwolff.nl, 06-15095122

Wat zeggen klanten?

Zie mijn LinkedIn profiel met ruim 80 recommendations. Een paar voorbeelden van projecten en quotes: http://www.janwillemwolff.nl/trackrecord

Jan Willem