Wolff Management Consultancy

Inspirerende Verkenningen en Succesvolle Besluitvorming

Mijn missie? Mijn denkkracht, andere perspectieven en intuïtie gebruiken om bottlenecks op te lossen en dromen verder te helpen. Het is elke dag Verwonderdag.

Mijn visie? Ik wil “eenvoudige” en logische oplossingen aanreiken, ik wil mensen wakker schudden, kritisch zelf laten nadenken en zin laten krijgen in passende actie. Met de belofte Het Kan Wel. Via tekst, verhalen, ervaringen en belevenissen.

Mijn strategie? Ik doe dat door echt nieuwsgierig te zijn, vragen te stellen en andere perspectieven te introduceren. Doen is het echte marktonderzoek. Veldwerk vormt vaak de sleutel voor inspiratie en oplossingsrichtingen. Ik lever als product Verkenningen in tekst en beeld, op allerlei gebiedsthema’s en beleidsthema’s.

Wat doe ik nog meer? Ik ben inhoudelijk mediator. En ook steeds vaker sparringpartner voor beslissers (individueel of als MT) met dilemma’s. Over beleid en strategie, onrust, onenigheid en meer. In de vorm van gesprekken van twee uren of een dag(deel) wandelen in Ommen met een eenvoudige doch voedzame lunch. Met bedrijven doe ik ook veel strategiesessies in Veenhuizen (Dr.). Vanuit het label Bureau voor (persoonlijke en/of gezamenlijke) Ontdekkingsreizen.

Mijn talenten zijn katalysator (van niets iets helpen maken of iets dat vastzit losmaken) en verbinder (in de inhoud en mensen met bruikbare kennis, attitude of ervaring). Met de bril van een verzamelaar: overzicht en ordening.

Meer info? Zie mijn LinkedIn profiel:

https://www.linkedin.com/in/janwillemwolff?trk=nav_responsive_tab_profile

Of neem contact op: info@janwillemwolff.nl, 06-15095122

Wat zeggen klanten?

Zie mijn LinkedIn profiel met ruim 80 recommendations. Een paar voorbeelden van projecten en quotes: http://www.janwillemwolff.nl/trackrecord

Jan Willem